Prednosti Novoform PVC ograj

1. PVC je trajen material, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

PVC ograje odlikujeta dolga življenjska doba in nezahtevnost vzdrževanja. PVC ograj ni potrebno barvati vsako leto, ker ne gnijejo in ne trohnijo, kot je to značilno za lesene ograje. Prav tako ni nobene bojazni, da PVC kadarkoli napadejo zajedalci in ostali škodljivci.

2. Na naše PVC ograje nudimo garancijo

Če je kvaliteta PVC osnovnega materiala ustrezna, pri Novoform d.o.o. nudimo garancijo na površino ograje. Ta kljubuje vsem vremenskim pojavom in se zaradi zunanjih vplivov ne spreminja, ne porumeni in se ne poškoduje.

3. Za izdelavo ograj uporabljamo več vrst kvalitetnega PVC materiala

Čeprav je na trgu več PVC ograj, je pomembno vedeti, da so razlike med PVC materiali ogromne. Bistvena prednost PVC ograj je, da so le-te nezahtevne za vzdrževanje in imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Vse te prednosti pa se lahko hitro izničijo, če je za izdelavo ograj uporabljen PVC slabše kvalitete. Z uporabo PVCja slabše kvalitete ima ponudnik večjo maržo, vaša PVC ograja pa se lahko kaj kmalu spremeni v nočno moro, ki vam vzame bistveno več časa, kot pa ste pričakovali.

Kvaliteten PVC vsebuje dodatke za UV stabilnost (Tio2). Ti dodatki mu omogočajo, da material ne rumeni in ne spreminja barve ob daljši izpostavljenosti sončnim žarkom. Kvaliteten PVC vsebuje tudi dodatke za žilavost, kar ga ščiti proti mehanskim vplivom.

Te dodatke vsebujejo le cenovno najvišji nivo osnovnega materiala- granulata, zato jih večina proizvajalcev ne uporablja.

Slabše PVC materiale boste našli uporabljene pri:

  • okenskih roletah, katerim barva pogosto zbledi po dveh letih
  • vrtnem pohištvu, ki bledi in se pogosto lomi že po eni sezoni uporabe.

4. Novoform ograjni sistemi niso zahtevni za montažo

Vsi naši ograjni sistemi so prilagojeni za samostojno montažo v stilu “sam svoj mojster”. Vse kar potrebujete za montažo, je sledenje navodilom ter kanček spretnosti in volje.

5. Novoform ograje so primerne za sanacijo obstoječih ograj

Ko je lesena ograja dotrajana in je čas za menjavo, je ogrodje pogosto še vedno uporabno. Z našimi ograjami lahko sanirate vse obstoječe in dotrajane ograje, ki so postavljene na klasičnem jeklenem ogrodju.