TALNE OBLOGE

TALNA OBLOGA WPC TALNA OBLOGA IZ LESNEGA KOMPOZITA WPC je namenjena vsem, ki Vam je všeč les, pa veste, da bo les povzročal težave pri zunanji uporabi na terasah, stopnicah, travnati površini. Zato vam želimo ponuditi rešitev v materialu lesni kompozit. Profili so polni, ki zagotavljajo kvalitetno pritrjevanje pritrjevanje, ne potrebujejo zaključkov pri čelnih odrezih-Barva je dodana v osnovni material (ASA in lesni prah), zato barvanje ni potrebno in vpije samo  do 6 % vode.

Potrebna pa je pazljivost pri montaži zaradi zmanjšane trdnosti na sončnih legah s podporami na vsake 30 cm in ustrezno predvidevanje raztezkov zaradi segrevanja in vpijanja vlage še posebno pri temnejših barvah, ki se bolj segrevajo in posledično bolj raztezajo.

Izdelujemo profile tudi po naročilu za mizarje, ki si želijo nadomestiti lesene profile pri raznih izdelkih za zunanjo uporabo. npr. vrtni stoli, klopi, mize, vrtne ograje ipd. Saj se profili enostavno obdelujejo kot les na enakih strojih kot les ( rezanje, rezkanje, vrtanje, ,…)

Aktualna akcija

Nudimo količinske popuste za večje količine ograjnih letev Novoform Klasik in Novoform Ekonomik. Za izdelavo dolžin po naročilu in s čakalno dobo enega meseca. Popusti so 10% nad 1000 EUR, 20% nad 2000 EUR in 30% nad 3000 EUR. .